Welkom

Afscheid nemen van uw dierbaren. Van uw partner, ouder, vriend of zelfs uw kind. Dit is een heel persoonlijk en emotioneel moment. Wij wensen u heel veel sterkte in deze moeilijke periode!

 

En wat als u de aangewezen persoon bent deze gedenkwaardige ceremonie tot in de puntjes te organiseren? Misschien heeft de overledene zijn wensen vooraf al kenbaar gemaakt aan u, waardoor u snel zijn of haar wensen kunt verwerken in de uitvaart. Maar het kan ook zijn dat u zelf de uitvaart ceremonie tot in detail moet plannen. In een korte tijd vol emoties moet u dan een passende en respectvolle begrafenis of crematie creëren. Gelukkig wordt u hierin bijgestaan door uw uitvaartverzorger.

 

Ook wij helpen u graag, zodat u zich tijdens de begrafenis of crematie geen zorgen hoeft te maken over de muziek en technische aspecten van de uitvaart. Op een respectvolle en ingetogen manier vervullen wij zo graag een rol tijdens dit afscheid.

 

Wilt u graag zelf uw afscheid regisseren? Uw eigen voorkeuren naar voren brengen, zelf uw muziek uit kiezen? Ook hierbij staan wij u graag terzijde. Zo weet  u zeker dat u uw eigen stempel zult achter laten en komen bij elk lied de herinneringen naar boven die u belangrijk vindt.

Contact

Greppelland 11

3863 ZK  NIJKERK

033 – 30 30 774

info@afscheids-dj.nl

logo_afscheids-dj-2