Diensten

Muziek speelt een belangrijke rol tijdens een begrafenis of crematie. Zo maken bepaalde nummers een hoop emoties en herinneringen los, elk lied is een moment van herkenning op zich.

 

Ingetogen en respectvol willen wij u bijstaan en het mogelijk maken dat u zich geen zorgen maakt over de muzikale begeleiding en technische aspecten, zoals het geluid of beeld.

 

Wij verzorgen graag de volgende aspecten voor u:

 

Muzikale begeleiding

De afscheids-dj verzorgt de juiste nummers, door u zorgvuldig uitgekozen, passend

bij de overledene, afgespeeld op de juiste apparatuur en op het juiste moment.

Live muzikale begeleiding

Een nog persoonlijker afscheid. Heeft u al eens gedacht aan een live uitvoering van bepaalde nummers? Een zanger of zangeres, eventueel bijgestaan door een muzikant. Of enkel een muzikale uitvoering door een live muzikant. Mooie ingetogen, kleine uitvoeringen, die tot ieders verbeelding spreken.

Geluid en beeld

Een heel belangrijk aspect van een uitvaartceremonie is dat deze voor iedereen goed te volgen is. Daarom bieden wij geluidsapparatuur van goede kwaliteit en leveren wij uiteraard ook microfoons en indien gewenst spreekgestoelte. Wilt u beelden tonen tijdens de uitvaart, ook daarmee zijn wij u graag van dienst. Denk hierbij aan foto’s van de overledene of misschien teksten van de liederen of speeches.

Het vastleggen van de uitvaart in foto of video

Een blijvende herinnering aan het afscheid in beeld. Prachtige detailfoto’s of een compleet verslag in bewegend beeld van een waardig afscheid.

Contact

Greppelland 11

3863 ZK  NIJKERK

033 – 30 30 774

info@afscheids-dj.nl

logo_afscheids-dj-2